Mobirise

За Нас

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ И ФИНАНСОВИ КОНСУЛТАЦИИ

Октус България

Дружеството е създадено в началото на 2007 г. с намерение на управителите да реализират професионалния си опит като счетоводител и финансов аналитик в собствен бизнес.

Октус България е компания за счетоводни услуги и финансови консултации, специализирана в предоставянето им на дружества с дейност и/или представителства в България. Цел на дейността ни е комплексното решаване на поставените от клиентите проблеми. Услугите, които предлагаме се основават на принципите на поддържане на висок професионализъм, лоялно партньорство, конфиденциалност, специфичен подход към всеки партньор. Ние се стремим да помагаме на нашите контрагенти да се съсредоточат върху основните си бизнес-цели.

Октус България предлага прецизно счетоводство и конкретни финансови консултации, от които всяко дружество се нуждае, за да има успешен и проспериращ бизнес.

Ако счетоводната отчетност, данъчните закони и банкови кредитни лабиринти са бреме за Вас, доверете се на Октус България. За нас изкуството на счетоводните записи, данъчните вариации и финансови анализ и инженеринг е забавление и удоволствие.

Къде да ни намерите

1504 София
ул. Силистра №6, ет.4


Свържете се с нас!

Имейл: info@octusbg.com 
Тел.: +359 (2) 488 1919
Тел.: +359 (88) 4147676

Бързи Връзки 

За Нас
Услуги
Цени
Контакти


Октус България

Октус България е компания за счетоводни услуги и финансови консултации, специализирана в предоставянето им на дружества с дейност и/или представителства в България.